Cvjetne dekoracije: Prvi koraci pri odabiru cvjetnih dekoracija
Created by on 18.12.2010. 10:53:24

Dajte si oduška pri odabiru cvjetnih dekoracijaCvijeće je, vjerojatno, najvažnija dekoracija na vjenčanju i prostoru za prijem gostiju. To je vrlo primjetni detalj koji može običnu prostoriju pretvoriti u posebnu, a vašem događaju dati posebnu notu individualnosti i posebnosti. Dekorira se prostor gdje se gosti skupljaju, prijevozno sredstvo, crkva, prostor kod matičara te prostor za prijem gostiju.

Kod odabira cvjetnih aranžmana trebali biste se konzultirati s profesionalcem koji će vas savjetovati o pravom odabiru. No prije savjetovanja sa spomCvijeće kao centralni dio prostorijeenutim neke odabire napravite sami.

Izaberite boju     

Cvjetne dekoracije dolaze u različitim bojama, od nježnih pastelnih do jarko ružičastih i crvenih. Želite li da vam se cvjetne dekoracije uklope sa svim ostalim, izaberite nježno pastelno cvijeće s mnoštvom zelenila i trava. Ako ste se ipak odlučili da cvijeće bude središnja točka ceremonije, živahne boje bi bile pravi izbor.

Količina

Također je bitno odlučiti koliko aranžmana želite i u kojim veličinama. Odluka ponajviše ovisi o osobnom stilu mladenaca, koliko im je cvijeće kao fokusna točka, te naravno o cijeni.

Odlučite koliko ste spremni izdvojiti za cvjetne dekoracije

Vrste cvijeća

O vrstama cvijeća bi se trebali konzultirati s profesionalcem koji će vas savjetovati o sezonskom cvijeću koje će vam izaći najjeftinije. Ako ste zainteresirani za posebnu vrstu cvijeća, trebali bi ste potražiti koje cvjećarnice ih prodaju te dogovoriti unaprijed aranžmane.Ne zaboravite ukrasiti ceremonijalni prostor

 

Cijena cvijeća

Morate imati na umu da cvjetne dekoracije nisu nimalo jeftine. Odredite koliko novca smijete potrošiti na cvijeće i ne odstupajte od toga. Ako planirate proljetno iskoristite cvijeće iz vlastita vrta i sami, ili uz pomoć prijatelja koji se u to razumije, dekorirajte vlastite aranžmane.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.