Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

On je Cake Boss, on je Buddy Valastro


 

Buddy Valastro je rođen je u Hobokenu, New Jersey I odrastao u talijanskoj obitelji kao četvrta generacija pekara, obiteljskog posla Carlo’s Bakery vođenih od strane njegovih roditelja. U ranoj dobi, Buddy je pokazao  prirodni nevjerojatan talent za pečenje I dekoriranje torti. Obožavao je provoditi vrijeme uz svog oca. Bili su najbolji prijatelji koji su sanjali kako će jednoga dana stvoriti prepoznatljivo slastičarsko ime.

moderne20moderne22

No, u 17. godini, Buddy je izgubio oca I velika odgovornost je pala na njegova leđa. Ipak, Buddy je zasjao I pokazao kako I pod pritiskom može proizvoditi kvalitetne radove. Uz pomoć svoje obitelji, Buddy je preuzeo Carlo’s Bakery I podigao ju na nove visine. Očevi recepti I Buddyeva nepresušna inovativnost u dekoriranju  doveli su rad talijanske obitelji do visina o kojima Buddyev otac nikad nije ni sanjao.

moderne14moderne11

Danas je Buddy ostvaren majstor slastičar I zvijezda reality hita koji se prikazuje na TLC-u  Cake Boss. Često ga traže da demonstira I podučava svoju umjetnost diljem zemlje.

U podnožju Carlo’s Bakery, Buddy I njegovi suradnici su ispekli tisuće kolača I torti za vjenčanja, posebne prigode ili obične dane. Njegov dizajn je nagrađivan više puta, a može se naći u nebrojeno različitih vjenčanih ili slastičarskih magazina. Carlo’s Bakery se također može vidjeti u časopisima, novinama pa čak I serijama.

moderne13moderne7

Ono što razlikuje Buddyev rad od radova ostalih umjetnika šećera je kombinacija starih okusa s modernim inovativnim tehnikama. Buddy se nada, jednoga dana, prenijeti svoje znanje petoj generaciji Valastro obitelji koja će nastaviti Carlo’s Bakery tradiciju.

moderne15moderne18


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3