Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Detalji su bitni: Ukrasite svečani stol


napkin1

napkin5Male stvari I detalji su ono što čine vjenčanje velikim. Dekoracije na svečanom stolu su sitnice koje vaše vjenčanje čine posebnim I daju poseban odraz vaše osobnosti I individualnosti zato odvojite vremena I za odabir pravih ukrasa za vaš stol.

Ukrasi na svečanom stolu trebaju, dakako, pratiti stil vašeg vjenčanja. Postoji nekoliko različitih stilova između kojih se možete odlučiti.


Jednostavno I elegantno

Krećemo od najjednostavnije dekoracije stola, a to je da duž stola postavite visoke uske vaze unutar kojih se nalazi samo jedan jedini cvijet. Vaze možete umjesto vodom napuniti vodenim kuglicama koje će dodatno naglasiti, kako cvijet, tako I samo posudu u kojoj se on nalazi.

Ekstravagantno

napkinŽelite li nešto drugačije za dekoriranje vašeg stola razmislite o nešto bogatijem odabiru cvjetnih dekoracija, u kombinaciji cvijeća, perja ili čak svijeća. Dekoracije ne moraju nužno biti postavljenje na stol, nego mogu visiti s lustera ili stropa prema stolu. Razmislite I o cvjetnim lopticama.

Moderno napkin4

Nešto potpuno novo I moderno jest napraviti cvjetnu dekoraciju kao središte, a koja se ‘rasipa’ duž stola u manjim vazama napunjenim cvijećem I svijećama koje gosti kasnije mogu ponijeti kući.

Slatko

Postoji još jedan trend, a on je razbacati po stolu slatkiše. Vrlo su elegantni čokoladni bomboni punjeni lješnjakom ili bademom u staklenim kuglama postavljenim po stolovima. Prostor između kugli možete upotpuniti granama bršljana ili bilo kojeg zelenila,  s tek pokojim cvijetom. Slatkiše možete I napkin3pakirati u male torbice, vrećice ili kutijce koje gosti mogu ponijeti kući.

Rasvjeta

Rasvjeta stola je vrlo bitna I može promijeniti cijeli ambijent večere. Svijećama ćete postići romantičan ugođaj, a uperenim svjetlima ćete naglasiti dekoraciju stola. napkin2

Osim cvjetnih dekoracija na vašem stola, također razmislite I o: prstenju za ubruse, konfetima, laticama cvijeća, bršljanu (koji izgleda fantastično na svečanim stolovima), boji I dezenu stolnjaka, ukrasima na stolicama, balonima.

Vaša kreativnost

Prostor gdje možete biti kreativni jesu kartice s imenima koje možete sami napraviti, a koja će vašim gostima pomoći pri boljem snalaženju. Načina na koji možete izraditi kartice ima bezbroj, malo potražite što bi bilo najzanimljivije. Možda ne bi bilo loše na poleđini kartice svakom gostu posvetiti individualnu izreku koja će zasigurno kod njega izazvati osjećaj posebnosti.

 

Vaša Marija

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3