Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Ljetne frizure za dugu kosu


Za vruće ljetne dane u trendu su sve duljine kose. Donosimo vam nekoliko savjeta za dugu kosu kako bi ovo ljeto izgledale moderno i chic sa svojom frizurom koja ne zahtjeva mnogo truda, a izgleda odlično.

Želite li izgledati prirodno i seksi isprobajte neke od ovih jednostavnih ljetnih frizura za dugu kosu koje nastaju u trenu!

1. Konjski rep

Jednostavan zalizani konjski rep jedna je od najjednostavnijih i najseksepilnijih frizura koja nikada neće izaći iz mode. Suhu i opranu kosu prebacite preko glave i zavežite visoki konjski rep, kako bi izgledao zalizano i urednije kosu namažite gelom ili ga dobro našpricajte  lakom za kosu.

kr3kr2kr1

2. Trendi valovi

Trendi valove najlakše ćete dobiti tako da na sam korijen kose nanesete pjenu za kosu, te prstima lagano zgužvate kosu i ostavite ju da se osuši. Ukoliko želite možete dodatno napraviti par nasumičnik pramenova četkom ili figarom i kratko ih zakovrčati. No, ne zaboravite kosa mora izgledati prirodno!

masl01_relaxed-waves_1B111836duga-kosa-114

3. Pletenice

Tijekom vrućih ljetnih dana najbolje će vam odgovarati da svoju dugu kosu ispletete u pletenicu, bilo da ispletete dio kose ili cijelu npr. u obliku ribljeg repa. Na svu sreću ne morate biti profesionalac što se tiče pletenja, jer pletenica izgleda bolje kada izgleda nesređeno. Pletenica vam može poslužiti i za večernji izlazak, no možete ju rasplesti nakon cjelodnevnog nošenja pa ćete imati trendi valovitu kosu.

masl08_loose_braiduntitled1frizure-za-ljeto-1

4.Ravna opuštena kosa

Ravna kosa je stalno u trendu, tako da s njom nikada nećete pogriješiti! No, ljeti je najbolje zaboraviti na peglu za kosu. Ukoliko imate kovrčavu kosu dovoljno ju je samo izravnati četkom te na kraju staviti malo seruma kako bi izgledala svježe i prirodno.

lijepa_kosakosa

Za nekoliko dana slijedi par trikova kako imati modernu i lijepu frizuru za kratku kosu!

Vaša Lora


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3