Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Koji je vaš oblik ženskog tijela?


 

Ljeto nam je već pred vratima, a nikako se nismo osvrnuli na ženska tijela koja posebno u ovo vrijeme (kada je I već prekasno) trebamo dotjerati kako bismo lijepe prošetale plažom. Da bismo to ispravili, približit ćemo vam pojam kao što je  kategorizacija I oblici ženskog tijela te koje odjevne kombinacije odgovaraju kome.

Prije svega, treba imati na umu da je žensko tijelo lijepo već samim tim što je žensko Smiješak s isplaženim jezikom I da je bit svega zavoljeti svoje tijelo onakvim kakvo jesti I znati se nositi s njim, odnosno znati ga nositi.

Jednom kada odredite svoj oblik tijela, znat ćete koje vam haljine I odjevni predmeti najbolje pristaju I kako ćete naglasiti svoje pozitivne prirodne fizičke atribute.

Za početak ćemo odrediti koji su to oblici ženskog tijela:

banana4

Naravno, odstupanja su uvijek prisutna I možda je vaše tijelo drugačijih dimenzija, ali ovo su početni oblici svakog ženskog tijela prema kojima se možete ravnati kako biste se znali igrati s bojama, materijalima I dezenima koji će naglasiti samo one atribute koji su kod vas najpoželjniji.

O svakom pojedinom obliku, čitajte u sljedećim objavama!

Vaša Lora


rating
  Comments

New Comment
Created by Luella in 5.12.2011. 5:04:27
If you wrote an atrclie about life we'd all reach enlightenment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3