Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Nova dimenzija cvijeća: Čarobno i drugačije


 

Vjenčani buket načinjen od kristalaTradicionalni vjenčani buketi i aranžmani su predivni i sve vremenski. Izbor i kombinacija cvijeća, dodatni detalji, oblici i veličine nude pregršt različitih varijanti. Bilo da se radi o jednom jedinom cvijetu ili o cijeloj paleti poljskog cvijeća, svaki buket je poseban na svoj način.  Buket od papirnatih filtera za kavu

Međutim, postoje netradicionalni buketi za one mlade koje uvijek traže nešto malo drugačije. Pogledajte od čega se sve mogu napraviti vjenčani buketi i aranžmani, možda dobijete zanimljivu ideju.


Buket od perlica i kristala

Sve prave ljubiteljice nakita neće ostati ravnodušne na ovakav buket načinjen od – nakita. Perlice i kristali su glavni aduti za ovakvu savršenu kombinaciju koja će svoje mjesto zasigurno pronaći u ruci jedne od vas.

Buket od papirnatih filtera za kavu

Da, dobro ste pročitali. Buket se može načiniti i od otpadnih stvari i jednako lijepo izgledati kao da je napravljen od pravog cvijeća.

Perje - profinjeno i elegantnoBuketi od perja Pomanderi - cvjetne loptice

Perje je elegantno, profinjeno i jedinstveno pa jednako tako izgledaju i buketi načinjeni od istog. Od perja možete načiniti cijeli buket ili u cvjetni ubaciti tu i tamo koje perce da biste dobili jedinstven izgled buketa. S ovakvim buketom ugodno ćete zaprepastiti goste i dokazati još jednom svoju individualnost i maštovitost.

Cvjetne loptice

Cvjetne loptice se mogu raditi od pravog, umjetnog ili papirnatog cvijeća. Vrlo se jednostavno rade, a vrlo su dekorativne kako za ukrašavanje prostora tako i kao buketi za djeveruše. Da biste napravili vlastitu cvjetnu lopticu, kliknite ovdje.

Cvijeće s dugmadimaBuketi s dugmadima

Buketi načinjeni od različitih vrsta materijala u kombinaciji s nebrojenim izborom dugmadi koji vam se nudi na raspolaganje. Ovakvi buketi Origami buketse rade od svih mogućih materijala (uglavnom ostataka), vrpci, dugmadi ili remenja, a dovoljno je samo prošvrljati po starim maminim kutijama za šivanje. Rezultati su oduševljavajući.

Origami buketi

Buketi se mogu napraviti i od papira. Ako niste zainteresirani da vaš vjenčani buket bude tako napravljen, vjerujte, aranžmani na stolu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Vaša Marija

 

 

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3