Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Akustična glazba za vjenčanje: Iva Smojver Acoustic


Sve više budućih mladenaca želi organizirati vjenčanje na posebnim lokacijama uz personalizirane detalje. Uz takva vjenčanja često se veže akustična glazba, što zbog širokog repertoara kojeg izvode, što zbog posebne pažnje koja se posvećuje atmosferi. Iva Smojver Acoustics jedan je od mnogih akustičnih sastava koji će vas oduševiti svojim repertoarom i nastupom.


Akustična glazba na vjenčanjima možda je upravo onaj detalj koji će vašem vjenčanju dati točku na i. Bez obzira održavate li vjenčanje na otvorenom, u vili, restoranu, na brodu ili u vlastitom dvorištu, akustična glazba koja se izvodi može zvučati baš onako kako želite te pretvoriti vaše vjenčanje u romantično, intimno, ekskluzivno ili zabavno. 


Akustična glazba za vjenčanje: Iva Smojver Acoustics

Iva Smojver Acoustics trio

Iva Smojver Acoustics je moderan vokalno-instrumentalni sastav akademski obrazovanih i profesionalnih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na pozornici.  Kako bi mladenci bili u potpunosti zadovoljni, osim klasičnog pop, soul, RnB, rock, blues, funk repertoara, tu su i evergreene i jazz hitovi koji će vaše vjenčanje podići na sasvim novi nivo. Također je moguće naručiti pjesme koje se ne nalaze u uobičajnoj ponudi.

Zašto je još Iva Smojver Acoustics sastav odličan odabir za vaše vjenčanje? Iz razloga što u jednom akustičnom sastavu dobijete dva različita repertoara. Naime, posebnost Iva Smojver Acoustics sastava je ta što, osim zabavne glazbe, izvode i glazbu za obred, tj. duhovne pjesme, klasične kompozicije ili ljubavne pjesme. 
Akustična glazba za vjenčanje: Iva Smojver Acoustics
Također, možete sami odabrati veličinu sastava koji će vas zabavljati. To može biti duet, trio ili kvartet. 
Najbolje je možda poslušati kako zvuči akustična glazba by Iva Smojver Acoustics na njihovom youtube kanalu.
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3