Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Najpoznatiji hrvatski modni dizajneri vjenčanica


Svaka djevojka si treba priuštiti barem jedan odjevni predmet poznatog dizajnera. I to hrvatskog. Da su u skladu sa svjetskim trendovima, ne sumnjamo. Da su puno povoljniji od svjetskih dizajnera uopće nije sporno. Da zaslužuje to barem jednom u životu, naravno. Neka to onda bude - vjenčanica. Najpoznatiji hrvatski modni dizajneri za vjenčanice kao što su Alduk, Matija Vuica, Boudoir, Hippy Garden, Ivica Skoko, Lokomotiva, Martina Felja, Boris Pavlin i eNVy room za svakoga imaju ponešto. 


Najpoznatiji hrvatski modni dizajneri shvatili su kako su vjenčanice odjevni predmeti na kojima niti jedna djevojka ne želi štedjeti stoga su svoje kolekcije proširili bridal ponudom koja nudi širom izbor vjenčanica koje se mogu, ali i ne moraju kasnije nositi kao svečane haljine. Mnogi dizajneri su i prije izrađivali vjenčanice na zahtjev klijentica, no sada već izlažu i službene kolekcije koje su itekako pozitivno prihvaćene. Cijene vjenčanica se krežu od 3000 tisuće za jednostavnije pa čak do 15000kn za vjenčanice na kojima su utrošeni mnogi sati rada. 

ALDUK


Vjenčanice s potpisom Alduk također redovito izlaze za svaku sezonu. Njih čak 19 je predstavljeno u novoj kolekciji. Vjenčanice Alduk su unikatne te se izrađuju prema mjerama klijentice, a individualni pristup svakoj pojedinom mladenki određuje dizajn i kvalitetu izrade.

Hrvatski dizajneri: Alduk vjenčanice

Boris Pavlin


Boris Pavlin je idealan dizajner za sve romantičarke koje ne vole voluminozne krojeve i "višak" materijala te više preferiraju haljine koje prate liniju tijela te nježnu vjenčanu čipku. Krajnje lukzusni materijali te apsolutna posvećenost detaljima, Pavlinove vjenčanice činim pravim malim remek djelima. 

Hrvatski dizajneri: Boris Pavlin vjenčanice

Boudoir


Za mladenke koje žele biti potpuno jedinstvene na najraskošniji mogući način vjenčanice su s potpisom Boudoir. Zaigrane, koketne, romantične, vamp, sve su to stilovi vjenčanica kakvi se mogu naći u Boudoiru. Nježne pastelne boje kombinirane s crnom, lepršavi til u kombinaciji s čipkom, eklektičnost i posebnost. Mladenke koje zaviruju u Boudoir znaju što žele.

Hrvatski dizajneri: Boudoir vjenčanice

eNVy room


Nikica Ivančević i Vjeko Franetović,  poznatiji kao eNVy  room, svakako su najmarljivij što se tiče predstavljanja sezonskih kolekcija za svaku godinu. U njihovim kolekcijama se ističu vjenčanice koje naglašavaju ženstvenost, prepune detalja i luksuznih materijala, no unutar kolekcije se kriju i pravi mali dragulji - poput vjenčanog kombinezona, pamučnih majica s printovima ili vjenčanog odijela. 

Hrvatski dizajneri: eNVy vjenčanice

Hippy Garden


Magično, fluidno, nježno, profinjeno. Svilena vrijedna čipka, transparentni dijelovi, sensualne linije u puderastim tonovima. Za sve romantičarke koje vole eklektičan izraz i bajkovite elemente, Hippy Garden je savršen odabir.

Hrvatski dizajneri: Hippy Garden vjenčanice


Ivica Skoko

Ivica Skoko je također romantičar koji predstavlja duge haljine pastelnih boja pudera, vanilije, ružičaste i zlata s daškom elegancije davnih 40'tih godina prošlog stoljeća. Romantične, ženstvene i raskošne tkanine bogatih silueta s puno detalja na kojima je utrošeno dosta vremena. 

Hrvatski dizajneri: Ivica Skoko vjenčanice

LokomotivaPristupačne cijene i malo oštriji stil vjenčanica pronaći ćete kod modnog dvojca Luke Grubišića i Lane Puljić. Često se referirajući na pedesete godine 20. stoljeća, Lokomotiva izrađuje svilene vjenčanice jednostavnih krojeva. 

Hrvatski dizajneri: Lokomotiva vjenčanice

Martina Felja

 

I Martina Felja se odlučila na dizajniranje vjenčanica. Ekskluzivno za Wedding City dizajnirala je seriju vjenčanih haljina. O samom radu Martine Felje ne moramo ni govoriti, njezin dizajn je prepoznat na svjetskim razinama kod Paris Hilton, Kim Kardashian i Miley Cyrus.

Hrvatski dizajneri: Martina Felja vjenčaniceHrvatski dizajneri: Martina Felja vjenčanice

Matija Vuica


Možda najpoznatije ime za svečane vjenčanice haljine kada su u pitanju naše zvijezde i poznate osobe. Matija Vuica je prepoznatljiva po svom upečatljivom stilu te postiže da se svaka mladenka osjeća kao holivudska diva. Čipka, svila, transparentni dijelovi, uočljivi detalji, glamur, luksuz, sve to u vjenčanicama ove poznate hrvatske dizajnerice. 

Hrvatski dizajneri: Matija Vuica vjenčanice
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3