Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Mihoci Studios Masterclass radionica fotografije u Rovinju


Mihoci Studios Masterclass radionica fotografije održati će se 5. i 6. svibnja 2016. u Rovinju, u sklopu Rovinj Photodays.


Mihoci Studios Masterclass radionica fotografije će se održati u sklopu najvećeg i najprestižnijeg festivala u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi, Rovinj Photodays. Na dvodnevnoj radionici ćete saznati sve o radu Mihoci Studios - koju opremu i software koriste, kako koriste svjetlo, vrijeme, lokacije, ali i kako su počeli s radom, kako putuju, komuniciraju s klijentima i fotografiraju vjenčanja koja odgovaraju baš njihovom stilu. 
Broj polaznika je ograničen, a za sve polaznike je osiguran obrok i smještaj u prekrasnom Rovinju kao i ulaznica za festival fotografije Rovinj Photodays.

Mihoci Studios radionica fotografije: U sklopu Rovinj Photodays

Svaki polaznik Mihoci Studios Masterclass radionice dobiti će vlastiti promocijski wedding book u vrijednosti od 2000kn od vodećeg proizvođača bookova u Hrvatskoj i Europi, Profotoknjige.

Mihoci Studios radionica fotografije: U sklopu Rovinj Photodays

Ostalo je još samo nekoliko praznih mjesta, stoga požurite!
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3