Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Malo drugačije vjenčanice eNVy room


To smo čekali! Envy room u svojoj bridal kolekciji za 2016. godinu krije vjenčanice, ne tako konvencionalne na kakve smo navikli. 


Tako smo u kolekciji eNVy room za 2016. od pedesetak prekrasnih vjenčanica, pronašli i par onih koje nisu uobičajene. Primjerice, uz maksi blago ružičastu suknju od tila, kombinirana je pamučna majica s velikim printom "just married".

Drugačije vjenčanice: eNVy room za 2016.

Druga vjenčanica je savršena za formalna vjenčanja. Pencil suknja s čipkom i čupavim detaljem uz kombinaciju klasične bijele košulje s printom. Uz elegantne salonke, ova kombinacija savršeno odgovara "ozbiljnijim" damama koje se nikako ne vide u krinolinama.

Drugačije vjenčanice: eNVy room za 2016.

Za dame koje vole hlače, tu je prekrasan kombinezon. Korzet otvorenih ramena će naglasiti dekolte, a hlače visokog struka izdužiti noge. Dugi veo koji pada sa struka daje dozu glamuroznosti. 

Drugačije vjenčanice: eNVy room za 2016.

Haljina koja se sastoji od duge uske suknje visokog struka i svilene majice koja podsjeća na nevini negliže otkriva leđa koja ne smiju biti sputana grudnjakom. 

Drugačije vjenčanice: eNVy room za 2016.

Uz ove vjenčanice, u kolekciji eNVy room za 2016. su i mnoge druge vjenčanice raznih krojeva gdje će svaka mladenka moći pronaći nešto za sebe. No, za sve one koje se nikako ne vide u klasičnim bijelih haljinama, nadamo se da im je ovaj odabir pomogao vidjeti sebe u glamuroznom izdanju ne tako klasičnih krojeva za vjenčanice

foto // Šime Eskinja Photography // šminka: Sanja Agić - make up artist // kosa: Draška Topić Hairdresser // model: Gordana Dude, Talia


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3