Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Tri različita izgleda jedne boho vjenčanice


Boho vjenčanica idealan je odabir za jednostavne i ležerne mladenke koje zamišljaju prirodno i romantično vjenčanje. Mi vam predstavljamo jednu jednostavno boho haljinu koja se može nositi na tri različita boho načina u ljetne vruće dane.


Jednostavna bijela bijela haljina može biti onoliko glamurozna koliko detalja uložite u nju. Ovo su tri različita načina kako nositi jednostavnu boho haljinicu.Možda najupečatljiviji detalj boho stila je svakako cvjetni vjenčić koji izgleda kao da je napravljen upravo tik prije no što je stavljen na glavu od cvijeća nabranog baš na prostoru za vjenčanjeNačinjena od predivnog, laganog materijala koji diše, boho vjenčanica će dozvoliti da na noge obujete ljetne boho čizmice i da vam u njima uopće ne bude vruće.

Boho vjenčanica za opušteno boho vjenčanjeBoho vjenčanica za opušteno boho vjenčanje
 
Jednako lijepo, boho vjenčanica će doći do izražaja ako uz nju kombinirate samo jednu vrstu cvijeća. Prekrasni gerberi u u buketu, pokoji u kosi te gumene čizme na nogama, dočarati će pravu jednostavnost koju boho vjenčanje predstavlja. 

Boho vjenčanica za opušteno boho vjenčanjeBoho vjenčanica za opušteno boho vjenčanje

Da bi se postigao boho stil, vjenčanica se može nositi uz jednostavniji rajf od cvijeća.  Opuštena, "neuredna" pletenica i minimalizam što se tiče make up-a i nakita, i voila, spremni ste za veliki dan. 

 Boho vjenčanica za opušteno boho vjenčanjeBoho vjenčanica za opušteno boho vjenčanje

foto: Maja Jokić // styling: Lucija Juroš // make up i frizura: JL Style // cvijeće: Lela Design // lokacija: Maple Valley

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3