Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

U rustičnom prirodnom okruženju: Ekogospodarstvo Orlov put


Otkrivamo vam rustično ekogospodarstvo skriveno u samom srcu prirode, u Baranji. Nedaleko grada, a opet okruženo šumom, ovo je idealna lokacija za vjenčanje u prirodi, na otvorenom, uz ponudu domaće hrane i pića. Predstavljamo vam Orlov put.


Farma Orlov put se nalazi na području izoliranom šumom, udaljeno od prometnica, u blizini zaštićenog parka prirode, a opet samo šest kilometara udaljeno od Osijeka. Zvuči kao savršena lokacija za organizaciju vjenčanja u prirodi, na otvorenom. Iznad farme se tijekom cijele godine mogu pratiti preleti orlova i drugih ptica kojima je to svakodnevna tura pri letu unutar zaštićenog parka Kopački rit. Na gospodarstvu je izgrađena prva ekokuća u Hrvatskoj građena od trupaca crnog bora i pokrivena baranjskom trskom koja sve na prvi pogled obara s nogu. Kuća je okružena bagremovima, čija sjena omogućuje dovoljno hlada kako bi se u sunčane ljetne dane uživalo u kvalitetnoj i ukusnoj ekološkoj hrani koja se proizvodi na samom imanju. 

Vjenčanje na otvorenom Slavonija i Baranja: Ekogospodarstvo Orlov Put

Vjenčanje na otvorenom Slavonija i Baranja: Ekogospodarstvo Orlov Put

Kada se već nalazite u prirodi u Baranji i organizirate vjenčanje na otvorenom, poslužite svojim gostima pravu domaću hranu i podsjetite ih na zaboravljene  okuse i mirise svježeg i prerađenog ekološkog voća, povrća i mesa. Svi proizvodi ekogospodarstva Orlov put su 100% ekološki proizvedeni na oranicama koje nisu kemijski tretirane desetljećima. Poslužite svojim gostima juhu kakva se nekad pripremala, domaće krumpire i pečeno meso, a zasladite se voćnom štrudlom od raznog voća uzgojenog na farmi. Neka se vaši gosti okrijepe prirodnim sokovima od jabuke i kraljevskim vinom od kupine. Neka zameze domaće suhomesnate baranjske proizvode uz pogled na rustičnu prirodu.

Vjenčanje na otvorenom: Ekogospodarstvo u prirodi Orlov putVjenčanje na otvorenom: Ekogospodarstvo u prirodi Orlov put

Vjenčanje na otvorenom Slavonija i Baranja: Ekogospodarstvo Orlov Put

S nekoliko dekoraterskih detalja pretvorite Orlov put u savršenu lokaciju za moderno vjenčanje u prirodi ili naglasite već postojeće detalje kako bi postigli pravo rustično vjenčanje na otvorenom. Prepustite se rukama stručnjaka koji će
 na idealnoj lokaciji ostvariti sve vaše želje, pobrinuti se za rasvjetu, plan b u slučaju kiše, dekoraciju te ostale sitne detalje.
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3