Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Pokloni za Valentinovo: Darujte kako treba


U nedostatku ideja za Valentinovo, dopustite da vas savjetujemo. Zaboravite kućanske aparate i posuđe koji su možda potrebniji od parfema i donjeg rublja. Valentinovo je ipak vrijeme kada dragu treba darivati lijepim stvarima, a to je svakako nakit. Srebrni nakit by Karat zlatnice je sasvim pristupačan, a danas nema žene koja ga ne nosi. 


Predlažemo srebrni nakit, točnije srebrne narukvice Mix and Match iz radionice Karat zlatarnica. To su srebrne narukvice s pozlaćenim detaljima koje se savršeno uklapaju u svaki ženski stil, bez obzira nosi li se uz zlatni elegantni sat, srebrne statement narukvice ili sportski ručni sat. Ovakve narukvice vam neće izbiti bogatstvo iz džepa, a opet će biti lijep znak pažnje koji je ženama itekako potreban. Ukoliko se vašoj dragoj ovakav poklon svidi, za sljedeći bitan datum ili sljedeće Valentinovo joj možete pokloniti sličnu takvu narukvicu s drugačijim detaljima. Mix and Match narukvice se i nose u više komada i u raznim kombinacijama,  a svaka pojedinačno podsjeća na neki važan datum i događaj.Ovo Valentinovo darujte s ljubavlju, a uz srebrni nakit i sa stilom. 
Uz Karat zlatarnice možete naručiti narukvice koje želite, i stići će vam poštom na adresu. Još uvijek stignete!rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3