Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Uređenje crkve za vjenčanje by Renata Lovrenčić


Uređenje crkve za vjenčanje, posebno onog ceremonijalnog dijela na kojem ćete reći svoje sudbonosno da od velike je važnosti. Evo kako je to "riješila" Renata Lovrenčić.


Često je pravilo, barem u većim crkvama ili konkatedralama da se ne smije ukrašavati prostor za vjenčanje jer se vjenčanja brzo izmijenjuju te svaka mladenka želi svoju dekoraciju. Kako bi se spriječilo komešanje, uređenje crkve se odradi s par vijenaca koji služe kao dekoracija svim parovima. 
No, dobijete li dopuštenje da sami obavite uređenje crkve za vlastito vjenčanje, dajte si oduška. Renata Lovrenčić je to uredila s ogromnim količinama bijelog tila i vijencima zelenih i ružičastih pastelnih nijansi. Ne morate razbijati glavu oko dekoracije cijele crkve ili prostora prema oltaru, dovoljno je dekorirati sam centar ceremonije, mjesto za mladence i kumove. 
Uz dekoraciju koju čine sniježno bijeli til i nježno cvijeće, vaš ceremonijalni dio će izgledati kao iz bajke. A ukoliko uređenje crkve za vjenčanje odradi Renata Lovrenčić o takvom ceremonijalnom prostoru će se još dugo pričati.

Uređenje crkve za vjenčanje by Renata Lovrenčić

Uređenje crkve za vjenčanje by Renata Lovrenčić

Uređenje crkve za vjenčanje by Renata Lovrenčićrating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3