Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Plesni Studio Leon: Zaplešite smjelo svoj prvi ples


Plesni Studio Leon vas poziva da uvježbate svoj prvi ples kojim ćete oduševiti svoje goste. 


Bez obzira jeste li ikada plesali ili ste potpuni  laik za plesne pokrete, prvi ples je nešto o čemu ćete prije ili kasnije morati razmisliti. Više nije dovoljno da se pred gostima pojavite i "odgegate" u ili van ritma, mnogi mladenci žele gostima priuštiti nešto više i prve korake bračnog života začiniti koreografijom koja odgovara njihovim osobinama. 


Plesni Studio Leon: Zaplešite smjelo svoj prvi ples
Često mladenke svoje mladoženje iznenade plesom koje su osmislite bez njihova znanja, a u suradnji s kumom i djeverušama. A sve su češći i plesovi muške strane populacije, predvođenje mladoženjom ili kumom.
Svakako, prvi ples mladenaca je dobio zasluženo mjesto u svadbenom protokolu, a na vama je odlučiti hoćete li ga otplesati na pravi način.

Plesni Studio Leon: Zaplešite smjelo svoj prvi ples

Plesni Studio Leon izgradio je vrstan ugled u pripremanju budućih mladenaca za njihov prvi nastup pred publikom. Voditelj studija Leon i njegova simpatična partnerica Dijana s osmijehom i pozitivnom energijom će vas obučiti kako izgledati samouvjereno i ponosno u prvim zajedničkim bračnim koracima.
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3