Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Mozaik svadbenih pahulja u sniježnom ruhu


Cvjećarnica Mozaik radi i zimi. I to punom parom. Nedavno održano vjenčanje ogrnuli su bijelim ogrtačem unutar kojeg su se skrili razni detalji primjereni za zimsko vjenčanje.


Zimsko vjenčanje je uvijek nekako posebno i drugačije. Nikad ne znamo što očekivati od vjenčanice, prostora za vjenčanje, ali i dekoracija. 
Na ovom vjenčanju, za potrebe fotografiranja mladenaca, cvjećarnica Mozaik je izradila predivnu kulisu od papirnatog cvijeća. Cvjetovi u raznim veličinama krasili su stražnji prostor dok su ogromni cvjetovi u limenim kanticama dočarali pravu snježnu idilu. Romantična bijela klupica za dvoje, vintage fenjer i par modernih jastuka sa simpatičnim natpisima, bili su sasvim dovoljni za stvaranje ove čarolije. 

Cvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stolu

Cvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stoluCvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stolu

Stolovi su bili ukrašeni bijelim šibama dekoriranim jastučićima "snijega". Bijele romantične kraljice, ruže, kao neizostavan cvijet u zimsko vrijeme, u staklenim vazama, savršeno su upotpunile snježnu priču. 

Cvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stolu

Kako za dekoriranje svadbenog prostora nije nužno isključivo samo cvijeće, cvjećarnica Mozaik pokazuje svakim svojim radom. I zimsko vjenčanje može imati kvalitetnu i raskošnu dekoraciju. Za to je možda potrebno malo više mašte i malo više ručnog rada, ali to našoj teti Suzani ne predstavlja nikakav problem.

Cvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stoluCvjećarnica Mozaik: Snježne pahuljice na svadbenom stolu

cvijeće: Cvjećarnica Mozaik
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3