Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Zašto je rasvjeta za vjenčanja bitna?


Nakon što uplatite salu za vjenčanje, vjenčanicu, bend i cvijeće, pojavljuje se stavka koju mnogi zanemaruju, a koja je ipak toliko bitna i važna na dan samog vjenčanja. Rasvjeta. Uputiti ćemo vas u par detalja zašto je ona na vjenčanju toliko bitna.


Rasvjeta za vjenčanja, ali ona kvalitetna, koja se postavlja nešto malo duže vremena od jednog pritiska prekidača posve mijenja atmosferu na prostoru održavanja vjenčanja. Rasvjeta je prije svega bitna za plesni podij jer dinamične kretnje svjetlosti pozivaju uzvanike na plesni podij te tijekom cijele večeri potiču dobro raspoloženje, savjetuju nas iz Prolighta.

 Zašto je rasvjeta za vjenčanja bitna?

Skenovima i moving headovima, pomoću pomoćne konzole i programa, cijelo vrijeme light jockey upravlja rasvjetom kako bi svaka pjesma dobila svoju unikatnu svjetlosnu koreografiju. Tako popularne plesne hitove prate šarene zrake svjetlosti dok će laganice pratiti tamniji i sporiji oblici rasvjete. 

Zašto je rasvjeta za vjenčanja bitna?

Pa ako se pitate zašto na nekim vjenčanjima fotografije djeluju tako lijepo, zašto se pleše na punom plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, obratite pažnju na detalje, u ovom slučaju rasvjetu, koja svakako ima ulogu u svemu tome. 

foto: Prolight

Zašto je rasvjeta za vjenčanja bitna?
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3