Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Holivudski Gala Glamour by Cvijet Kreativa & Wonderful Weddings


Glamourozno vjenčanje na temu starog Hollywooda u dizajnu by Cvijet Kreativa &   Wonderful Weddings, obogaćeno predivnom Prolight rasvjetom.


Zlato, patina, dijamanti, neizostavni detalji za glamurozno vjenčanje, posebno su utkani u svaki dizajnirani detalj ovoga vjenčanja.  Stol impozantne veličine, bio je prekriven platinastim stolnjakom, po sredini obogaćen  posebno dizajniranom čipkom koja je uz njega krasila i naslone stolica.  Dekoraciju za ovo glamurozno vjenčanje preuzima Cvijet Kreativa & Wonderful Weddings.


Imena  gostiju ispisana su pod krunom u  okvirima boje staroga zlata, a kutijice za poklon, u zlatnoj boji, ispunjene najfinijim macaroonsima, s čipkom i platinastim natpisom ukrašavale su mjesta gostiju. 

Holivudski

Glamurozno vjenčanje ne može proći bez bajkovitog cvijeća. Bogate cvjetne skulputure  u veličanstvenim  vazama u kombinaciji s okrunjenim svijećnjacima, platinastim stalcima ispunjenim cvijećem krasile su stol. Odabir cvijeća je pao na kraljevske  orhideje koje su u slapovima padale preko bogatih hortenzija, božura i ruža, u paletama boja od čiste bijele do nježno pastelne roze. Salveta svakog gosta vezana je zlatnom je satenskom vrpcom, ukrašena dijamantnim brošem, a mnoštvo svijećica, ogledala i briljanata sjajilo je u sredini stola te stvaralo poseban ugođaj. Šareni leptirići krasili su imena najmlađih gostiju, a uz karticu sa imenom, svakoga je dočekalo i posebno iznenađenje -  poklončić by Angleus Art kojeg su veselo nosili kući s večere. Uz glamurozno vjenčanje idu i glamurozne slastice koje su se mogle naći na desertnom stolu - parfe kreme raznih okusa, tortice s raznovrsnim voćem, macaroonsi u svim bojama i okusima.
Ružine su latice decentno uokvirile stazu po kojoj su mladenci zajedno kročili u novi život, a rasvjeta by Prolight je stvorila neponovljivu atmosferu, posebno svojom promjenom u trenutku prvoga plesa.


foto: Tatjana N. Bukvić léTIM Weddings // organizacija i koordinacija: Cvijet Kreativa & Wonderful Weddings // dizajn i uređenje: Cvijet Kreativa & Wonderful Weddings // Cvijeće: Cvijet Kreativa // rasvjeta: Prolight // pokloni za goste: Angelus Art

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3