Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Slatko, najslađe: Volite li mak?


Ako ste možda skeptični prema maku, kao jednoj vrlo kvalitetnoj namirnici u kolačima i tortama, fotografije koje slijede vas neće ostaviti ravnodušnima. Riječ je o slastičarnici Mak na Konac koji na svom meniju imaju razne torte od maka. 


Torte od maka su inače rijetkost na svečanostima i prijemima što je posve nepravedno prema ovoj divnoj namirnici. 
Slastičarnica Mak na Konac nas uvjerava u drugačije, gdje su torte od maka u kombinaciji s ostalim raskošnim okusima prava delicija. 
 
Slatko, najslađe: Torte od maka

Torta Mak na Konac je glavna predstavnica ove slastičarnice, a čini ju sočan biskvit od maka, reska marmelada od malina, fini sloj marcipana i ganache od čokolade. Dakle, sasvim neka nova priča običnog maka. 

Slatko, najslađe: Torte od maka
Da mak nije samo obična namirnica koja se koristi u svakodnevne kolače, uvjerava nas svaka fotografije slastičarnice Mak na Konac koji ovu kvalitetnu i zahvalnu namirnicu prikazuje u posve novom svjetlu. 
Slatko, najslađe: Torte od maka
Tako da svakako razmislite kada budete sastavljali popis torti za svoje vjenčanje, hoće li i torte od maka biti uključene u priču?
Slatko, najslađe: Torte od maka
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3