Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog kotara


U srcu Gorskog kotara Nikolina i Igor su odlučili potpisati i pred Bogom priznati svoju ljubav te ju okruniti vječnim sakramentom. River Art Photography je odradio fotografiranje vjenčanje te zabilježio najljepše trenutke ovog prelijepog para. 


Pronaći nekoga na koga se možeš čvrsto osloniti, koga možeš  čvrsto primiti za ruku i odlučno okrenuti novu stranicu života je ono čemu svi težimo i što svi želimo. Njih dvoje, Nikolina i Igor u tome su uspjeli, stopili se u jedno i uživaju u sreći i blagostanju svakog novog dana svog zajedničkog života. Sreća, blagostanje, sigurnost od sada pa do vječnosti. Njihov vjenčani dan je bio kao iz bajke. Sunce je sjalo i dalo svoju najljepšu notu zlatne. Mladenac dobro raspoložen, uz zvuk tamburice i pratnji njegova kuma te ostalih svatova isprosili su mladenku Nikolinu . Nikolina je bila prekrasna. Dok je stajala na vrhu stepenica i čekala ga s buketom u ruci, ostvarivala je san koji je sanjala. Sve je bilo na svom mjestu. Bijela haljina, prekrivena biserima, dugi veo u kosi i prsten na ruci. A ruka, ruka je našla sigurnost u Igorovoj koja ju nije ispuštala. Obećali su se jedno drugome pred svojim najbližima i potvrdili svoju ljubav svetim pečatom. Obećali su biti jedan drugome rame na koje će se uvijek moći osloniti , obećali su si razumijevanje, strpljenje, iskrenost. River art Photography timu ukazali su povjerenje da fotografijama pokažemo i ostavimo sjećanje na njihovo fotografiranje vjenčanja. Poseban dojam na nas vjenčane fotografe ostavili su i svatovi, susjedi. Svi su je došli vidjeti i ispratiti. Poželjeti joj svu sreću svijeta i radovati se s njom. Svadbena svečanost održana je u Skradu, u prekrasno uređenom interijeru u kojem je dominirala bijela boja. Nikolina i Igor otvorili su ples valcerom i pokazali svoje umijeće na plesnom podiju. I dok su oni uživali u taktovima bečkog valcera, nestrpljivo su svoj red čekali njihovi ponosni roditelji. Dijeli su sreću svoje djece i u tome istinski uživali. Nikolina i Igor, bila nam je izuzetna čast, biti dio vašeg vjenčanog dana. Osjetiti i doživjeti vašu sreću kroz naš objektiv bio je poseban doživljaj koji ćemo kao vjenčani fotografi dugo pamtiti.
Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog kotara
Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog Kotara
Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog Kotara
Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog Kotara
Nikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog KotaraNikolina i Igor: Ljubav u srcu Gorskog kotara
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3