Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

eNYy room: Nova kolekcija


eNVy room je predstavio novu kolekciju glamuroznih haljina za vjenčanje.


I ove sezone Vjeko Franetović i Nikica Ivančević donose čarobnu kampanju koja predstavlja njihove najnovije vjenčanice. Ovaj put eNVy room mladenka se zaputila u egzotični Dubai gdje je prošetala po vrućem pijesku, koji se savršeno suprotstavlja snježnoj bjelini ženstvenih vjenčanica.
eNVy room: Zanosne nove vjenčanice
eNVy room: Zanosne nove vjenčanice
Po treći puta, u glavnoj ulozi eNVy room kampanje našla se Mija Kovačić, a fotografije je snimio dugogodišnji suradnik modnog dvojca, Šime Eškinja.  

eNVy room: Zanosne nove vjenčaniceeNVy room: Zanosne nove vjenčanice

Vjenčanice su izrađene od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Elegantne linije, damske siluete i zanimljivi detalji poput  pepluma, čipke koja izgleda poput mreže te zanosnih otvora na leđima. Pročišćeni modeli kreirani isključivo kako bi decentno naglasili ljepotu ženskog tijela idealni su za mladenke koje cijene kvalitetu, dobar dizajn i bezvremenski izgled. 

eNVy room: Zanosne nove vjenčanice
eNVy room: Zanosne nove vjenčanice
eNVy room: Zanosne nove vjenčanice
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3