Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Individualna radionica šminkanja by Irena Herceg


Šminkate se na isti način već godinama, ali ste primijetili da vam šminka koju koristite ne pristaje kao prije te biste htjeli nešto promijeniti, ali ne znate kako?
Ili se možda uopće ne šminkate, a htjeli biste naučiti? Individualna radionica šminkanja by Irena Herceg je promjena koja vam treba!


Individualna radionica šminkanja osmišljena je kako bi vas naučila kako svakodnevno izgledati profinjeno, prirodno i u skladu s prilikama. 
Irena Herceg vas uči kako na pravilan način istaknuti ljepotu lica, prekriti eventualne nedostatke te jednostavno i na zabavan način udahnuti svježinu u svoj svakodnevni "look". Također se zajednički pronalazi vaš idealan večernji, svečani "look" da biste zablistali u svakoj posebnoj prilici!
Kako Irena Herceg radi?
Da biste što bolje savladali tehnike šminkanja, Irena radi polako. Prvo šminka jednu stranu vašeg lica i pojašnjava vam svaki pokret kistom, nakon čega vi ponavljate isto na drugoj strani lica. Na taj način gledate proces šminkanja i praktično isprobavate na sebi. Zajednički se pronalazi savšeni "look" za vas kako bi se najbolje osjećali i najbolje izgledali.

Individualna radionica šminkanja by Irena Herceg
Naučit ćete:
- kako na pravilan način njegovati svoju kožu
- brzu i jednostavnu svakodnevnu make up rutinu
- boje koje najbolje pristaju vašem licu i osobnosti
- trikove da vaš make up ostane postojan satima
- svoj idealan svečani make up za posebne prilike
- proljetne trendove za 2015. godinu

Znate da bi bi možda vaša prijateljica, djevojka ili supruga bila sretna da nauči male trikove u šminkanju, darujte joj individualnu radionicu šminkanja by Irena Herceg.

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena: 300 kuna
Preparativna i dekorativna kozmetika: Avon
Osiguran je sav potreban materijal za rad​
 photo by:  G.I. Tepeš 
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3