Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Bijele dekoracije za vjenčanje


Ni sami ne znate kako biste obojili svoje vjenčanje. Niste tip osobe koji se razumije u dizajn. Ne znate razlikovati eleganciju od kiča. Naš prijedlog je - držite se klasike. S bijelim ne možete pogriješiti. 


Ukoliko odaberete bijelu kao boju svoga vječanja barem znate odakle početi, i kako ćete završiti. Bijele dekoracije neka budu vidljive u svim dijelovima prostorije. Bijeli stolovi, stolci, bijele vaze i svijećnjaci, bijelo cvijeće i lampioni. 
Bijele dekoracije za vjenčanje
Varate se ako mislite da će se bijele dekoracije izgubiti u moru bjeline. Što više bijelog, to bolje. 
Bijele dekoracije za vjenčanje
Vaše bijele dekoracije za vjenčanje će posebno doći do izražaja ukoliko je prostor koji unajmljujete u boji prirodnog drveta ili nekog prirodnog materijala. 
Bijele dekoracije za vjenčanjeBijele dekoracije za vjenčanje
Dakle, za dekoraciju ovako lijepog svadbenog stola ne treba biti preveliki lumen. Sve što trebate poželjeti u dogovoru s cvjećarem ili dekoraterom jest - bijelo.
Bijele dekoracije za vjenčanje
Ne sumnjamo da s odabirom ove neutralne "boje", nećete imati glavobolje oko organizacije jer uz bijelo sve ostalo ide. Tako da možete ludovati što se tiče nekih drugih stvari i drugih boja. 
Bijele dekoracije za vjenčanjeBijele dekoracije za vjenčanje
cvijeće: Cvjetni studio RL
rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3