Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Organizirano prvo vjenčanje na Jarunu


 U  mjesecu rujnu 2014. godine uspješno je organizirana prva svadbena svečanost na Jarunu. Vjenčanje na otvorenom prostoru Rekreativno – športskog centra Jarun organizirano je u luksuzno opremljenom šatoru smještenom u zelenoj oazi jarunskih livada i šuma.


Na Otoku hrvatske mladeži mladenci su svoj najljepši dan u životu proslavili na otvorenom prostoru daleko od gradske vreve okruženi ljepotama smirujuće prirode.

Svim budućim mladencima organizator „Vjenčanja na Jarunu“ nudi mogućnost proslave vjenčanja kroz tri paket aranžmana – Classic, Luxury i Premium koji osiguravaju sve resurse za vrhunsku svadbenu svečanost. Paketi vjenčanja na Jarunu obuhvaćaju najam lokacije na otoku, luksuzno opremljen šator uz svečanu postavu stola, svečani jelovnik, profesionalno osoblje, uslugu cvijeća i dekoracije, besplatan parking za sve uzvanike, te poklon za mladence, a cijene se kreću od 65 do 85 eura po osobi.Zapamtite, vjenčanje uz jezero uvijek se pamti!

 

 

 

        

rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3