Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Alexander McQueen odijela i haljine za 2013.


Kolekcija Alexander McQueen za proljeće/ljeto 2013. u kojoj su predstavljena odijela i haljine ostavlja bez daha. Radi se o ženstvenim ženskim komadima odjeće savršenih ravnih linija i predivnih upadljivih materijala. Iako je poznati dizajner napustio svijet 2010. godine, brend Alexander McQueen je nastavio s djelovanjem tako što je Sarah Burton preuzela vodeće mjesto. I oduševila nas!


Trapez je kod Alexander McQueena ponovno in, a kombinira ga sa strukiranim sakoima oštrih linija te lepršavim košuljama. Odijela i halijne visokog su struka koji je naglašen metalnim kopčama u srebrnim ili zlatnim bojama. Crno, bijelo, srebrno, zlatno, najčešće su boje, tek se u jednoj kreaciji provukla narančastaiI kombinacija svih navedenih. Zalizana kosa savršeno odgovara kombinaciji dubokih dekoltea i visokih kragni koje se kominiraju u isto vrijeme.  Pretjerana ženstvenost u iznimno elegantnim haljinama i strašno izražen seksipil u ženskim odijelima svakako su najava za dobru modnu godinu.

alexander

alexander3

alexander1

alexander4

alexander2

alexander5

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3