Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Elegancija bijelog odijela: Kakva klasika!


 

Vremena se uistinu mijenjaju, a s njima I pogledi na ljepotu I modu. Danas su najpopularnije svečane I raskošne vjenčanice koje naše mladenke na jedan dan prebacuju u život princeze I vode ju na nezaboravan bal. No, nekada to nije bilo tako. Ono što su danas vjenčanice, nekad su bila odijela. Ipak, za njih su se odlučivale, tvrdim stoički, žene s mnogo ukusa I elegancije koje su se moćno osjećale I tog čarobnog dana noseći hlače.

adiadijelo

Zapravo, niti jedna žena koja drži do modnog izričaja ne bi smjela ne posjedovati u svom ormaru svečano žensko odijelo. A postoji li bolja prigoda da u njemu zablistate upravo na svom vjenčanju? Kasnije to odijelo možete nositi na poslovne sastanke, večere ili slične prigode.

One mladenke koje bi voljele zablistati u nekonvencionalnom bijelom ženskom odijelu na svom vjenčanju, a ipak ne žele profućkati jedinstvenu priliku da navuku na sebe nekoliko slojeva čipke I satena, rješenje je u presvlačenju iza ponoći. Haljine ćete se taman do tada zasititi da će jednostavne hlače I sako biti izmišljena opcija za presvlačenje. Odlučite li se vjenčati u odijelu neka ono bude svakako bijele boje kako biste  I dalje bili centar događanja jer svaka druga boja bi vas mogla staviti u drugi plan.

adijelo2adijelo6

Osim odijela za mladenku, bijela odijela odlično izgledaju i na djeverušama.  Bilo bi potpuno neobično da ih umjesto u rum-punč haljinice, odvažno obučete u uska bež odijela. Sjetite se seksi scene Demi Moore u filmu Striptease kada se svlači iz muškog odijela. Vaše djeveruše se neće svlačiti, ali će izgledati jednako seksi jer upravo to odijelo I čini od djevojke.

adijelo9adijelo8

Svečana ženska odijela lijepo izgledaju i na gospođama u najboljim godinama tako da će majke u svatovima nikako neće pogriješiti odluče li se za njega kao svečan outfit.

adi1adijelo7

Naše preporuke kod odabira svečanog odijela su – prava veličina. Nemojte pogriješiti kod odabira veličine. Odijelo mora biti dovoljno široko kako bi se u njemu osjećali komotno, ali opet dovoljno usko da bi bilo privlačno I seksi. Pobrinite se da vam je sako dovoljno dugačak kako bi prekrio trbuh I bubrege, a ispod njega možete obući samo bijeli grudnjak (pričajmo o seksipilu!). Odaberete li kraći sako, ispod njega obucite košulju ili majicu iste boje kao I odijelo ili u kakvoj drugoj boji što vam omobućuje da ju kombinirate uz cipele ili torbicu.

Vaša Marija


rating
  Comments

There is no comment.

Asset 1 Asset 2 Asset 3