Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Pregled clanka

Kolekcija EYOS by Manuela Lovrenčić za proljeće 2013.


Predstavljamo novu kolekciju modne marke EYOS za proljeće 2013. diplomirane modne dizajnerice Manuele Lovrenčić. Odjevni predmeti ove kolekcije neodređenog su stila, različitih materijala namijenjeni različitim dobnim skupinama tako da će svaka dama moći pronaći nešto za sebe. Smile


EYOS kolekcija by Manuela Lovrenčić za proljeće 2013.

Kolekcija EYOS za proljeće kombinacija je različitih modela koji nisu namjenjeni niti jednoj konkretnoj dobnoj skupini tako da ih mogu nositi poslovne žene, ali i studentice. Poigravanje s detaljima i 3D elementima prepoznatljivi je znak dizajniranja Manuele Lovrenčić tako da se i kroz ove modele provlače prepoznatljive kragnice, džepovi te oversize platneni cvjetovi. Forma svakog modela naglašava dobre strane ženskog tijela, ali i skriva male nedostatke.

manchi

manchi1

Kao inače, Manuela i ovdje koristi prirodne materijale; pamuk, viskozu, pletiva, jeans, ali i svilu te je upravo vrsta materijala ono što određuje stil pojedinog modela koji variraju od rokerskog do damskog.

manchi2

manchi4

manchi5

Kolekcija povezuje uzorke i teksture, a nastavak će ići u tom smjeru te će se na nju nadovezivati printevi na tekstilu.

manchi6

manchi8

Uskoro je u pripremi i novi EYOS LOOKBOOK u kojem će biti cijele kolekcije nadopunjene suknjama, hlačama, jaknama, blejzerima i haljinama. Tako ćete moći pogledati konačne odjevne kombinacije za vaše svečane prilike ili svakodnevne casual lookove.

manchi10

manchi11

Ostatak kolekcije možete pogledati na EYOS facebook stranici.

rating
  Comments


Asset 1 Asset 2 Asset 3